Vabilo k sodelovanju!  

Naša spletna stran je namenoma narejena tako, da ima obiskovalec kar najlažji dostop do aktualnih dogodkov doma in v svetu. Zato lahko dan začnete z našo spletno stranjo in pregledate, kaj je novega pri nas in po svetu.  AVA d.o.o. skuša povezati sorodne dejavnosti pri čiščenju gradbenih objektov. Velja za naročnike, izvajalce in ponudnike materiala. Veseli bomo, če se nam boste pridružili!

 Zaradi specifične situacije  v gospodarstvu smo ocenili, da je nujno združevanje dela v večje in stabilnejše gospodarske družbe tako, da zmanjšamo fiksne stroške dela.  

 Na področju dela čistilnega servisa AVA d.o.o. lahko ponudi:

  Na področju čistilnega servisa se stroški bistveno zmanjšajo z združevanjem dela, ob zamenjavah kadra zaradi nadomeščanja, lažji razporeditvi delavk, pri opravljanju generalnih čiščenj, posameznih naročilih, skupni in cenejši nabavi materiala in pripomočkov,..  Pomemben je skupni nastop na razpisih, lažje pokrivanje področja in konkurence, urejanje marketinga in ponudb, oglaševanje. Zaradi dobre obiskanosti spletne strani dobimo veliko povpraševanj po delu, ki ga ne moremo opraviti zaradi delovnega obsega in področja, kjer delo izvajamo. Tu je priložnost, kjer se lahko dopolnjujemo v izvedbi posameznih del, v odzivnosti, v izvedbi rednega dela ali v servisiranju področja.

Iščemo podizvajalca za čiščenje poslovnih prostorov v našem imenu. Vabljeni vsi, ki bi želeli izvajati čiščenje poslovnih prostorov kot naš podizvajalec. Zagotavljamo pogodbeno razmerje in redno plačilo!

AVA d.o.o. na tem področju ponuja:  

 - referenčno ime, ki je prisotno v periodiki in internetu.                                                          http://www.stop-neplacniki.si/dpz/1/100/ava-doo/          

 -  znanje, opremo in izvedbo generalnih čiščenj tudi prestižnih materialov

 -  tradicijo v Celju, ki velja od leta 1992

 -  preverjeno nabavo čistil in opreme po sprejemljivih cenah,

 -  odlično boniteto, nezadolženost,        

 -  urejeno dobavo in prevoze sanitarnega materiala

 -  odličen tim, ki zavzeto opravljajo svoje delo v Domžalah, Ljubljani, Celju in okolici.

 

Na drugih področjih dela je AVA zanimiva zaradi:

 -   Poznavanje geografskega in gospodarskega področja

 -    Uveljavljene poslovne vezi

 -    Razvijanje izvajanju podobnih dejavnosti

 -    Odprtost za izvajanje novih poslov

  -   Povezanost z izvajalci dejavnosti potrebnih partnerjev                            

  AVA d.o.o. ima obširno registracijo dejavnosti, poslujemo pa trenutno na področju čistilnega servisa, trgovine in marketinga. Mogoče se lahko poslovno dopolnimo in  povežemo v partnerstvo.  

AVA d.o.o., Mačkovci 47, 1230 Domžale, Slovenija,  https://g.page/r/CU2wDpf0CW3FEAE   

Tel.: 00 386 41 677 676, 031 320 506 Davčna številka: SI99067897 TR.: KBM SI56 0400 1004 8266 316, Osnovni kapital.  14.586,38 EUR Matična številka: 5378028 Štev. reg. Vložka 1/01307/00